DIGITALA SKÄRMAR

johan johansson skyltkoncept

Johan Johansson

Försäljningsansvarig i Skandinavien för digitala skärmar
Telefon: 0046 730 59 38 95
Mail: johan@skyltkoncept.se

Jag har jobbat med digitala skärmar i över 10 år. Vill du hyra eller köpa en digitalskärm ring mig så berättar jag mer om våra produkter.

HYRA SKÄRM

hyra digitalskärm

Är ni ute efter en digitalskärm under begränsad tid? Då passar det utmärkt att hyra av oss. Vi har lösningar som passar alla ändamål. Exempelvis hyr vi ut skärmar till konserter, event, utställningar med mera. Ni får ett fast pris på alla kostnader vilket gör det lätt för er att budgetera. Självklart tar våra erfarna montörer hand om allt från leverans till drift på plats.

 

Nedan visar vi våra modeller och storlekar som färdiga koncept. Alla våra LED skärmar går dock att anpassas helt efter era behov och vi kan anpassa storleken efter era önskemål.

 

KÖPA SKÄRM

Komponenterna i Skyltkoncepts digitala reklamskärmar väljs noga ut av vår LED-specialist för att motsvara marknadens höga ställda krav på ljusstyrka, hållbarhet och driftsäkerhet.

Våra LED-skärmar byggs ihop till en storbildsskärm anpassat för ert behov. LED-skärmen är mycket ljusstark och kan användas både inomhus och utomhus i alla väder.

Vi satsar på LED-paneler i lättviktsmaterial som är en av marknadens lättaste modeller därav kan de fraktas, byggas och rivas av en person på kort tid. Våra LED Rollup´s kan ni själva hantera då den kommer i en väska och kan lätt ställas upp utan extra tillbehör. Mediet kan ni föra över till skärmen bl.a. via wifi från er smartphone!

Exempel på användningsområden är publika evenemang där grafik, TV, bilder eller film ska visas så som mässor, sponsoraktiviteter eller resultattavla vid tävlingar.

Skärmen kan byggas i valfri storlek och med valfritt mått. Du kopplar lätt in dig i LED-skärmen med exempelvis USB, HDMI, VGA eller SDI-signal. Vi kan också leverera kördatorer för uppspelning av material samt Mediaservrar fullmatade med rörlig grafik.

 

Välkommen att kontakta oss för mer information kring specifika lösningar så återkommer vi inom 24 timmar!

Är du intresserad?

Behöver du hjälp med design av skyltar eller bara vill bolla idéer kring din nya skylt är du välkommen att besöka oss i Göteborg, eller så kommer vi till dig. Vi sätter upp nya, och renoverar gamla skyltar i hela Norden. Vi designar skyltar i alla möjliga utföranden vilket gör att vi kan tillgodose alla era behov. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram precis den skylt ni behöver!

Kontakt